Lady Gaga konsert i Praha

Lady GaGaNå er det tid for at dama som tilbringte mye av sin barndome i New York og som er kjent som Lady Gaga kommer til Praha.

Hu ble tidlig med i en lokal liten rockebande og så skrev hu musikk til SONY/ATV. Hennes eget gjennombrudd som artist fikk hu med Poker Face og Just Dance. Siden ga hu ut Fame Monsert, der Bad Romance, Telephone og Alejandro er de mest kjente slagerne. Hennes neste album var så Born This Way, og i 2013 kom det nyeste albumet kjent som Artpop.

Nå er Lady Gaga på turne med dette albumet og hu besøker utallige nasjoner verden rundt, og ganske mange små og store byer også i Europa. Hu skal selvfølgelig innom Norge også på turneen, men det er mye gøyere å komme til Praha for å få med seg Lady Gaga konserten her. Den blir arranger søndag den 5 oktober i O2 Arenaen, så bare kom og kjøp billettene til begivenheten så raskt som mulig.

Om du kommer, ikke glem å bli med på et elvecruise på Moldau, og om du liker tsjekkisk øl, smak det sterkeste av dem alle på tsjekkisk ølmiddag i Praha!

Om du vil få med deg konserten, kan du kjøpe Lady Gaga billetter her.

Legg inn en kommentar