Andrea Bocelli konsert i Praha 2018

Andrea Bocelli konsert i Praha 2018Har du lyst til å kombinere den årlige ølfestivalen i Praha med en fantastisk Andrea Bocelli konsert i 2018? Kom til byen i midten av mai.

Vi har dessverre ikke datoene for ølfestivalen i 2018 enda, men høyst sannsynlig vil den pågå for fullt den 12 mai, datoen for Andrea Bocelli konserten i 2018. En annen populær begivenhet i Praha er det årlige maratonløpet, som i 2017 ble arrangert den 12 mai, men som neste år vil bli arrangert den 6 mai. Hvis du synes det høres gøy ut kan du jo bli med på maraton den 6 mai i Praha, og så har du fem dager på å bli fullt restituert før du får med deg Andrea Bocelli konserten den 12 mai. Musikken du får høre der vil garantert bringe legedom til ånd, kropp og sjel!

Det er mye som skjer i Praha i mai, og det er som regel også veldig flott vær i denne måneden. Vi anbefaler derfor besøkende å planlegge tidlig og på den måten få gode priser på hotell, og også være garantert på elvecruise, ølmiddager og andre aktiviteter i Praha.

Andrea Bocelli Praha 2018

O2 Arena
12 mai, 20.00

Billetter: Viagogo

Trykk på lenken ovenfor for å kjøpe billetter til konserten. Når du er på siden søker du på Andrea Bocelli, og du finner da billetter til alle hans konserter i 2018. Om du søker på Praha i stedet ser du en lang liste med konserter og begivenheter i Praha som du også kan få med deg under oppholdet ditt i byen.

Vil du lese mer om de spennende severdigheter i Praha eller kanskje få en oversikt over museer? Les videre her i vår norske Praha Guide for mer informasjon om dette og mye mer.

Legg inn en kommentar