Laver Cup (Tennis)

Laver CupOppkallt etter den store tennis-spilleren Rod Laver vil Laver cuppen bli arrangert for første gang i 2017. Byen heter Praha og stedet er O2 Arena.

Planen med denne spennende tennisturneringen er at den blir arrangert hvert år, men unntak av årene der det er sommer OL. Tidspunktet er to uker etter US Open, og det vil være 12 deltagere, 6 fra Europa og 6 fra resten av verden. I de tre første årene har Bjørn Borg tatt ansvaret for å være kaptein på det Europeiske laget, mens John McEnroe er kaptan fra laget som representerer resten av verden.

Siden det er første år med Laver Cup i 2017 forventer man litt ekstra celebre gjester, og allerede nå vet man med sikkerhet at Rafael Nadal kommer til å delta dette året. Hvilke andre navn som kommer i tillegg vet vi ikke så mye om enda.

Laver Cup blir arrangert mellom 22 og 24 september og det vil bli spilt totalt 12 kamper. Om du skulle ønske å få med deg noen av disse kampene kan du kjøpe billetter til begivenheten blant annet hos Viagogo. Der finner du også billetter til andre begivenheter og konserter i Praha.

For mer informasjon om andre ting som skjer i Praha eller for info om severdigheter, aktiviteter, restauranter og hoteller, les videre rundt i vår norske Praha Guide.

Legg inn en kommentar