Tsjekkisk ølfestival 2018

Beer festival coming up in Prague

Den årlige ølfestivalen i Praha nærmer seg. Kommer du til Praha i mai i perioden mellom 10 mai og 26 mai er dette noe du definitivt bør få med deg, i allefall hvis du liker kald øl og solskinn!

ølfestivalen i Praha i 2018
ølfestivalen i Praha i 2018

April har vært rekordvarmt i Praha, og starten på mai har faktisk vært enda varmere. Dette gjør at grunnlaget er lagt for en fantastisk ølfestivalen der folk kommer til å nyte kald øl i store mengder. Man bør selvfølgelig være forsiktig med kombinasjonen av sterk sol, varme og kald øl, men de fleste har vel erfaring på området så det bør gå bra.

Inngangsbilletten til festivalområdet koster totalt 100 CZK, og for denne prisen får du lov til å gå inn i festivalområdet så mye du vil under hele festivalen. Det finnes også VIP billett som gir deg enda mer muligheter og denne koster 400 CZK for hele festivalperioden.

Da er det bare å glede seg til reisen til Praha. Du kan lese mer om andre aktiviteter og ting som er verdt å gjøre i Praha her i vår norske Praha Guide. Blant de mest populære aktivitetene er elvecruise på Moldau, guidet tur i Praha og selvfølgelig også ølmiddagen med det sterkeste ølet i Praha på menyen! God reise!

Legg inn en kommentar