Fransk marked i Praha

French Market in Prague

Hvert år blir det arrangert fransk marked i Praha. Dette skjer i starten på juli vanligvis, og i år blir det arrangert mellom den 11 og den 15 juli.

For de som besøker det franske markedet i denne tiden vil det være mye hyggelig å få med seg. De aller fleste bodene har kanskje fokus på vin, deriblant organisk vin, men det finnes også utrolig mye annet å smake og drikke. Du kan også smake på fransk øl, du kan spise fransk ost, eller smake en fransk pølse. Om du synes det høres kjedelig ut, er det kanskje mer fristende med noe søtt? Det finnes mange fine kakedisker også, og om du liker tanken på en deilig fransk pannekake med mye snacks på, er dette stedet å dra.

French Market in Prague

I tillegg til alt du kan spise og drikke vil det også være mye fransk musikk hver dag, vanligvis 3-4 forskjellige band skal opptre hver dag.

Hvor foregår det hele?

Det er bare å gå fra gamlebyen helt til Karlsbroa. Du går deretter over broa, og hvis du svinger ned mot venstre langs Donau kommer du til det såkalte Kampa området, og der vil det franske markedet befinne seg. Kos deg/dere!

 

Legg inn en kommentar