Spise frokost i Praha

Det er ikke alle hoteller i Praha som har frokost inkludert i prisen, og kanskje du til og med bor pa et sted der frokost ikke er tilgjengelig i det hele tatt. Da er selvfolgelig sporsmalet hvor man bor spise frokost i Praha, og her i denne artikkelen vil du fa noen ideer og tanker som sikkert gjor det sulten og klar for en god frokost.

Her kommer tips til fire steder du kan spise frokost i Praha.

Bakeshop

Dette er et av de mest populare stedene a spise frokost i Praha. Pa Bakeshop har de ikke bare frokost, men senere pa dagen kan du ogsa fa lunsj servert her, og i tillegg har de gode desserter og muligheten til a ta med deg maten hjem, hvis du ikke vil spise der. Pa menyen finner du friske salater, forskjellige brodtyper, speilegg, eggerore og annen snacks. Det er ingen stoler her, sa du spiser ved hoye bord mens du ser pa folka som passerer forbi pa utsiden.

Bakeshop
Kozí 918/1

Bakeshop
Bakeshop

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice
Dette stedet er også et svært populært sted for en god frokost i Praha. Her har de deilige sandwicher, hjemmelaget potetgull og selvfølgelig hamburger med pommes frites (til frokost?!). Selvfølgelig har de også bagels med laks, kremoster, løk og annen snacks, og prisene er også trivelige!

Bohemia Bagel Burger Bar Holesovice
Dukelských Hrdinů 906/48

Bohemia Bagel
Bohemia Bagel

Jan Paukert

Ikke langt fra Nasjonalteateret i Praha ligger Jan Paukert som er et sted perfekt for frokost eller lunsj. De har lekre skiver og baguetter med røyklaks, salami, skinke og egg, roastbiff, og de ser samtidig veldig flotte ut. I tillegget har de litt mer tradisjonelle tsjekkiske frokostmuligheter, i tillegg til desserter og salater.

Jan Paukert
Národní 981/17

Jan Paukert
Jan Paukert

Erhartova Cukrarna

Dette er en lite kafe sentralt i Praha. Her finner du først og fremst kaker og bakverk, så om du vil ha en søt start på dagen bør du vurdere dette stedet. Det har deilig retro atmosfære, samtidig som det har en litt tradisjonell tsjekkisk følelse. Det åpner klokka 9.00 på morgenen og er åpent fram til 18.00 på kvelden.

Erhartova Cukrarna
Milady Horákové 387/56

Breakfast in Prague
Erhart Cafe

Dette er fire tanker og ideer til hvor du kan spise frokost i Praha. Om du har besøkt noen av disse, skriv gjerne en kommentar for å dele din erfaring og dine tanker. Om du har tips om andre steder en bør hive i seg en frokost i Praha, er det bare å skrive om dette!

Leiter du etter et sted for kveldsmat, kan du lese om restauranter i Praha her.

Legg inn en kommentar