Kylie Minogue konsert 21 oktober

Kyle Minogue 2Kylie inogue er en australsk dame med trøkk i. Hu er kjent både som sangskriver, sanger og også som skuespiller.

Hu starta sin karriere som musiker i 1987 og vant tidlig flere priser, blant annet en Grammy pris. Hennes første singel var The Loco-Motion som leda topplister verden rundt i flere uker. Siden i 1988 kom albumet Kylie som også ble en stor suksess, og hennes nyeste album er Kiss Me Once som ble sluppet tidligere i 2014.

Nå er dama på turne som vil vare helt inn i år 2015 og hu kommer til å besøke mange byer verden rundt, blant annet Budapest, Wien, Barcelona og drøssevis av andre spennende steder. Når hu så kommer til Praha er det for å opptre i O2 Arena, og datoen for konserten er den 21 oktober. Om du ønsker å få med deg konserten kan du kjøpe second hand billetter til hendelsen hos WorldTicketShop.

Lurer du på hva annet som skjer i Praha på denne tiden, kan du trykke på lenken oppe i menyen til høyre for å finne informasjon om andre programmer, hendelser, utstillinger og konserter i Budapest.

Legg inn en kommentar