Chris Rea konsert 30 oktober

Christopher Anton Rea er kanskje bedre kjent som Chris Rea. Denne legenden er kjent for sine spennende lyder som han får ut av gitaren, og selvfølgelig er han også kjent for sin stemme.

Chris Rea

Fram til 2009 hadde Chris Rea solgt mer enn 30 millioner album verden rundt. Den mest kjente sangen hans er Fool (If You Think It’s Over), som han skrev i 1978 og som han toppet utallige topplister med. Han er i utgangspunkt venstrehendt, men han har siden lært seg å spille gitar med høyra hånd også.

Chris Rea reiser nå i Europa, og i slutten av oktober kommer han til Praha. Der vil han opptre i O2 Arena og det blir nok god stemning for alle som legger turen innom byen og arenaen den kvelden. Om du ønsker å få tak i billetter kan det kjøpes hos WorldTicketShop.

Om du er på jakt etter andre programmer og ting som skjer i Praha i denne perioden kan du lese mer om dette på hva skjer i Praha siden vår. Om du er på jakt etter andre aktiviteter i Praha, kan du bare lese rundt i vår norske Praha Guide, og forhåpentligvis finner du det du er på jakt etter og mye mer enn det.

Er du tørst kan du selvfølgelig vurdere vår tsjekkiske ølmiddag i sentrum av Praha!

Legg inn en kommentar