Hjem Events - Praha Guide Sport Praha kveldsløp (Birell 10k)
Birell 10k Run

Praha kveldsløp (Birell 10k)

Praha er vakker om dagen, men det er enda vakrere om natten. Er du klar til å løpe 10 km mens du nyter den vakre naturen i Praha om natten? Kom til Praha for Praha Evening Run, også kjent som Birell 10k Race.

Flere byer har løpekonkurranser om kvelden, og det er en kjent sak at det såkalte Budapest Night Run er et fantastisk arrangement som ligner på Birell 10k i Praha. Denne konkurransen handler som navnet sier om å løpe 10 km så fort som mulig. De beste løperne er i stand til å gjøre det på mindre enn 30 minutter, men det er mye mer vanlig å avslutte løpet på omtrent 60 minutter eller mer.

Hvis du ikke har det travelt, er dette en fantastisk mulighet til å se de mest berømte attraksjonene i Praha etter solnedgang. Med andre ord kan du se broene, slottet og andre severdigheter vakkert opplyst mens du løper i den tsjekkiske hovedstaden. Høres ikke det fantastisk ut?

Praha kveldsløp (Birell 10k) 2024

Datoer: 7. september 2024

Dette er bare en av mange fantastiske konkurranser i Praha. Ofte arrangeres det populære Praha Women’s Race på samme dag, eller i det minste en dag veldig nær nattløpet i Praha. Du kan lese mer om alle de forskjellige løpekonkurransene og andre arrangementer i Praha her i vår Praha kalender.

Stikkord:

Dato

sep 07 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar