Hjem Events - Praha Guide Sport Praha Women’s Race (5km)
Women's Race Prague

Praha Women’s Race (5km)

Er du klar til å løpe uten å måtte tenke på alle de trege mennene som står i veien for deg? Kom til Praha for 5km løpet, bare for kvinner. Dette er det største løpet i den tsjekkiske hovedstaden kun for kvinner, noe som gjør det til et fantastisk arrangement. I stedet for å løpe, vil mennene og guttene stå ved siden av banen og heie på deg. Høres ikke det bra ut?

Hva handler løpet om? Ta en titt på trailervideoen nedenfor for å få et glimt av hva du kan forvente hvis du deltar i konkurransen.

Dette er bare en av mange årlige løpende begivenheter i Praha. Hvis du vil lese om de andre populære løpearrangementene som Praha Maraton, Praha Halvmaraton og alle de andre, ta en titt på denne siden.

Praha Women’s Race 2024

Datoer: 7. september

Offisielt navn: Adidas Women’s Race.

Det er alltid lurt å melde seg på arrangementet så tidlig som mulig. Du vil få den beste prisen hvis du registrerer deg tidlig. Ikke glem at Praha er en fantastisk by, så sørg for å bestille hotell i flere dager, slik at du får tid til å oppdage de vakre attraksjonene i byen og gjøre alle de kule aktivitetene i Praha, i tillegg til å løpe det fantastiske kvinneløpet i de vakre omgivelsene i Prahas gamleby.

Stikkord:

Dato

sep 07 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar