Se den tredje sesongen av Jack Ryan og nyt den vakre naturen fra Praha.

Den tredje sesongen av den populære TV-serien Jack Ryan fra Amazon Video ble sluppet før jul. Det er den beste sesongen så langt, spesielt på grunn av de fantastiske scenene som er spilt inn i Praha.

Jack Ryan må reise over hele Europa for å stoppe et nært forestående angrep fra Russland på Europa. Selv om Jack Ryan starter med å gå i gatene i Athen, er den viktigste byen i historien Praha. Av denne grunn er det mange bilder av Praha og berømte attraksjoner gjennom den tredje sesongen av Jack Ryan.

Bildene ovenfor er kanskje ikke veldig bra, men det viser tydelig at Praha er historiens beliggenhet. Dette er skjermbilder fra de to første episodene, men siden Praha er en tilbakevendende by gjennom hele sesongen, vil du også se flere steder og bilder i de resterende episodene.

Hvordan er Praha involvert i historien?

Praha og statsministeren i Tsjekkia er avgjørende for historien fra første stund. Den tsjekkiske regjeringen er en nær alliert til USA og NATO, og de vurderer å bringe flere ressurser fra NATO til landet. Dette er ikke noe Russland liker, men mens de later som om de misliker det, ønsker sentrale personer i Russland at dette skal skje. Hvorfor er det det?

En russisk minister blir drept i Praha under et offisielt møte med den tsjekkiske statsministeren. Dette er en perfekt unnskyldning for Russland til å skylde på Vesten og flytte tropper mot vest. I historien var russerne de som drepte sin egen minister, og de gjorde alt for å gi dem en unnskyldning for å starte en krig med vesten.

Hendelsen ble ikke beordret av den russiske presidenten, men av andre ledere i landet og nasjonalister som ønsket å få dagene tilbake der alle fryktet Russland.

Det er mange forhandlinger og arrangementer som foregår i Praha gjennom sesongen, noe som gjør det verdt å se fra start til slutt.

Er Jack Ryan verdt å se?

Liker du actionserier? Liker du Praha? Hvis du svarer ja på begge spørsmålene, bør du gi Jack Ryan en sjanse. Vil du lese mer om serien og historien før du tar en endelig avgjørelse? Du kan lese mer om den tredje sesongen av Jack Ryan og hvor du kan streame den online i IP-adresseguiden.

Et besøk i Praha kan ikke byttes ut med en TV-serie, men hvorfor ikke nyte begge deler? 2023 blir et fantastisk år i Praha, med mange kommende arrangementer, festivaler og konserter. Se deg rundt i vår Praha Guide for å finne inspirasjon og informasjon.

Legg inn en kommentar