Romantiske steder i Praha

Praha er Tsjekkias hovedstad og et av de mest populære reisemål i verden blant nordmenn. Men, mange kommer ikke bare for å drikke øl til Praha, de kommer også for å nyte livet med sin kjære, og da kan det være greit å besøke noen av de mest romantiske stedene i byen. I denne artikkelen kommer vi med noen nyttige tips!

Romantiske steder i Praha
Romantiske steder i Praha

Det første stedet vi vil framheve er Petrinske Terasy (Petrin terrassen) som er en liten restaurant på Petrin høyden. Herfra kan man nyte en fantastisk flott utstikt mot byen og mot Moldau. Her kan man sitte og nyte alt dette og god mat på en fin sommerdag med skikkelig god stemning, så kanskje dette er et sted du og din kjære vil kunne kose dere!

Et annet sted som er hyggelig og romantisk er Letna Parken, en av de største parkene i Praha, som ligger mellom sentrum av Praha og Moldau, ikke langt fra popoulære shopping gater. Et fint sted for en rolig spasertur der man kan fokusere på hverandre og ikke på salgsplakater i butikkvinduer og andre forstyrrelsesmomenter.

Det første stedet vi nevnte var en restaurant på Petrin høyden og om du trenger et sted ikke langt unna kan Petri utsiktstårnet også være perfekt. Ved inngangen til tårnet finner du en svært trivelig liten park med statuer av kjente diktere og forfattere, og aller mest kjent er statuen til K. H. Mancha der de som er forelsket må gi hverandre ett kyss den 1 mai. Det er selvfølgelig trivelig oppe i tårnet også, men hvis det er mye folk blir det kanskje ikke så intimt og rolig, men hvis en har høydeskrekk må man jo holde godt i hverandre, og det kan jo være romantisk!

Dette var noen tips om romantiske steder i Praha. Om du har andre tips eller erfaringer er det bare å skrive en kommentar. Ellers er det bare å lese videre rundt i Praha guiden for å finne informasjonen du er på jakt etter. Lurer du på hva som skjer i Praha kan du bare trykke på lenken, så finner du ut av det!

Legg inn en kommentar