Karneval i Praha 2015

Karneval er noe mange har opplevd som barn, men i voksen alder har heller få av oss fått det med seg. Nå har du muligheten til å endre på det, for i Praha mellom 6 og 17 februar i 2015 er det duket for karneval og for eksempel den februar blir det store torget i gamlebyen åstedet for masker og kostymer i store mengder. Karneval i Praha 2015

Dette er tiden av året for forskjellige ball og karneval. I Østerrike er det tid for operaball, mens det i Praha er det tid for en karnevalfest som varer i mange dager. For helt konkret program og mer informasjon anbefaler vi at du besøker karnevalet sin hjemmeside, men det er helt klart at dette er en liten krem på toppen av kaka som gjør at ditt februaropphold i Praha kan bli enda mer spennende enn det du forventet deg da du booket flyreisen og hotellet ditt i Praha.

Det finnes flere deler av karnevalsfeiringen som foregår utendørs, samtidig som det også er begivenheter på kafeer, i teatre og lignende, så få med deg dette og ha det gøy! Om du heller vil gjøre noe annet, dra på en tur på Moldau eller bli med på vår ølmiddag, to aktiviteter som kan varmt anbefales!

Legg inn en kommentar