Kanskje du må be om ølmiddag på nytt?

Programs in Prague

Vi har nylig oppdaget at vi har hatt problemer med websida vår. Siden har vært oppegående og alt ser ut til å fungere, men det har vært et bitte lite problem!

Programs in Prague
Kilde: Pixabay

Har du tatt kontakt med oss for å booke deg inn på ølmiddag i Praha ser alt ut til å fungere. Websida fungerer, du sender emailen, og du får til og med autosvar om at emailen du har sendt er mottatt. Det er jo bra, men problemet er bare det at vi aldri har mottatt emailen. Det har vært noe galt i systemet som har lurt oss i noen uker, og resultatet er at du kan ha sendt en forespørsel om et program i Praha som vi aldri har mottatt. Og du synes kanskje vi har forferdelig service, men det er rett og slett fordi vi ikke har fått med oss forespørselen din.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Det er bare å finne den respektive siden på ny og sende en ny forespørsel. Da lover vi å ordne opp og gjøre unna alt som skal ordnes så raskt som mulig!

Trenger du ellers hjelp med flyplass transport i Praha, elvecruise eller annen morro er det bare å lese videre rundt på siden vår for å finne mer informasjon om slikt også!

Legg inn en kommentar