Kan jeg se Formel 1 i Tsjekkia?

Er det noe slikt som et tsjekkisk Grand Prix? Kan jeg se et Formel 1-løp i Tsjekkia?

Mange av landene i nærheten av Tsjekkia arrangerer Formel 1-løp. I Tyskland har de en lang historie med å arrangere Formel 1-løp. I Østerrike arrangerer de fortsatt det årlige Østerrikske Grand Prix på Red Bull Ring. I Ungarn arrangeres Ungarns Grand Prix, og Det russiske Grand Prix arrangeres i Sotsji.

Men hva med Tsjekkia?

FOrmel 1 i Tsjekkia

Formel 1 i Tsjekkia i 2020

Det er ingen Formel 1-løp arrangert i Tsjekkia per 2020. Hvis du er en Formel 1 entusiast, bør du reise til Ungarn eller til Østerrike i stedet for å se en Formel 1 rase der. Det er også mulig å se alle Formel 1-løpene og andre sportsarrangementer på nettet, men det kan aldri sammenlignes med å faktisk se Formel 1-løpene på Formel 1-banen.

Men det var en tid da de arrangerte Formel 1-løp i Tsjekkia!

Tsjekkoslovakisk Grand Prix

Mellom 1930 og 1988 var det flere Formel 1-løp arrangert på Masaryk Circuit, en bane i Brno. Navnet ble senere endret til Brno Circuit.

Siden 1988 har det ikke vært noen Formel 1-løp i Tsjekkia, og ingenting forteller oss at det vil bli arrangert noen løp i landet i nær fremtid.

Men Brno Circuit er fortsatt i bruk, og hvert år er det fantastiske sportsarrangementer som arrangeres her. Med andre ord, du kan ikke se Formel 1 på banen, men du kan se andre hendelser.

De viktigste hendelsene på Brno Circuit

Den viktigste hendelsen på Brno Circuit er Motorsykkel Grand Prix i Tsjekkia. Det har blitt arrangert der siden 1950, og det er det mest berømte løpet i Tsjekkia hvert år.

Arenaen har også blitt brukt til FIA World Touring Car Championship, FIA GT1 World Championship, Formel 2 og Superbike World Championship.

Legg inn en kommentar