Justin Bieber konsert i Praha

Justin Bieber kommer til Praha den 12 november for å synge, danse og vrikke på rompa den 12 november. Om du ønsker å se og høre Justin Bieber live i Praha kan du lese mer om konserten, samt finne informasjon om hvor du kan kjøpe Justin Bieber billetter her.

Justin Bieber Praha 2016
Justin Bieber Praha 2016

Justin Bieber konserten i Praha blir som sagt arrangert den 12 november som er dagen etter konserten hans i Krakow og som igjen er to dager etter konserten hans i Zagreb. Det er utrolig festlig at Justin Bieber besøker så mange byer og da også velger å besøke byer som Krakow og Zagreb som de fleste dropper når du er på store turneer. Praha er jo mer populær enn de nevnte byene, så det er svært mange som drar innom Praha for i allefall å si at de har vært innom Øst-Europa under turneene sine.

Om du skulle ønske å få med deg Justin Bieber konserten i Praha, eller en av de andre, kan du kjøpe billetter til alle disse konsertene hos WorldTicketShop. Du synes kanskje at billettene er litt dyre der, men det er fordi det er såkalte second-hand billetter som er kjøpt i første omgang for å selge dem til de som er litt sent ute og ikke har fått tak i billetter i første omgang.

Visste du forresten at Justin Bieber ble født i 1994 og at han slapp sin første skive i 2009? Han fikk ikke umiddelbar suksess, men den kom etterverdt og nå er han het i pop-bransjen.

Når du først er i Praha anbefaler vi deg absolutt å bli med på et elvecruise på Moldau og om du ønsker å bli bedre kjent i Praha kan en guidet tur også være en god ide, selvom det er enda enklere bare å kombinere et elvecruise med en kort guidet tur. Du kan lese mer om disse aktivitetene her i Praha Guiden vår.

God reise til Praha og kos deg på Justin Bieber konsert.

Legg inn en kommentar