Hvordan kan jeg se Vinter Olympiaden i Tsjekkia?

Jeg har flyttet til Tsjekkia, men forstår ikke tsjekkisk så godt enda. Jeg tenkte derfor at kombinasjonen av å se på vinter OL med å lytte til språket vil være en god måte å bli bedre kjent med det på. Men, hvor kan jeg se på olympiske leker i Tsjekkia?

Det er TV kanalen Ceska Televizie som har rettigheter til å vise de olympiske leker i Tsjekkia. De satser stort på dette, så samtidig som de har tre kanaler som viser sendinger fra OL på TV, har de så mye som seks online kanaler der man kan følge alt som skjer i Sochi online. Bor du i Tsjekkia og har TV i hjemmet har du nok Ceska Televizie inkludert i din TV pakke, så slik blir det enkelt å følge med på alle høydepunktene. Ønsker du derimot å følge med på nettet er det bare å besøke hjemmesidene til Ceska Teleivizie og se på hva som skjer der.

Hvis du i det hele skulle savne norske kommentatorer, kan du lese mer om å se vinter OL med norske kommentatorer her. Nøyer du deg med å se på vinter ol online med tyske, franske eller engelske kommentatorer, kan du lese mer om hvor og hvordan du kan gjøre det her.