Praha vårfestival

Den årlige Praha Spring International Music Festival vil bli avholdt igjen i år fra mai til juni. Praha vårfestival er en av de største og mest populære hendelsene i byens liv, og den dateres tilbake mer enn seksti år.

Det er den største klassiske musikkfestivalen i Praha, og festivalen presenterer de mest talentfulle og verdensberømte musikerne fra hele verden. Festivalen er vert for den beste operaen, orkesteret, teaterforestillingene og andre produksjoner også.

Dette vil være den 75. Praha vår internasjonale musikkfestival hvor mer enn 45 klassisk musikk Konserter  vil bli avholdt. Festivalen finner sted over 20 Praha konserthus i byen mellom mai og juni. I løpet av de fire ukene har lange festivalbesøkende sjansen til å oppleve de beste Konserter  og forskjellige forestillinger fra de mest talentfulle musikerne og artistene fra over 60 land.

Praha vårfestival 2023

I år arrangeres Praha vår internasjonale musikkfestival fra 11. mai 2023 til 2. juni 2023.

Konsertene vil bli holdt i Praha i ulike konserthus. Billetter er allerede tilgjengelig for konserter og forestillinger.

For mer informasjon om programmer og billetter sjekk følgende side.

Andre programmer i Praha

Leter du etter noen flere programmer verdt å sjekke ut i Praha? Ikke glem at vi kan hjelpe deg med privat flyplasstransport fra flyplassen. Når du har kommet trygt til hotellet eller leiligheten din, kan vi til og med hjelpe deg med å bestille en fantastisk ølmiddag, noen herlige elvecruise, eller kanskje en fin guidet tur.

Se deg rundt her på www.praguepraha.com for mer informasjon og inspirasjon!

Stikkord:

Dato

mai 11 2023 - jun 02 2023
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar