Hjem Events - Praha Guide Festivaler Praha vårfestival 2024

Praha vårfestival 2024

Den årlige Praha Spring International Music Festival vil bli avholdt igjen i år fra mai til juni. Praha vårfestival er en av de største og mest populære hendelsene i byens liv, og den går tilbake mer enn seksti år.

Det er den største klassiske musikkfestivalen i Praha, og festivalen presenterer de mest talentfulle og verdensberømte musikerne fra hele verden. Festivalen er vert for den beste operaen, orkesteret, teaterforestillingene og andre produksjoner også.

Dette vil være den 77. Praha-våren internasjonale musikkfestival hvor mer enn 45 klassiske musikkkonserter vil bli holdt. Festivalen finner sted over 20 Praha konserthus i byen mellom mai og juni. I løpet av den fire uker lange festivalen har besøkende muligheten til å oppleve de beste konsertene og forskjellige forestillinger fra de mest talentfulle musikerne og artistene fra over 60 land.

Praha vårfestival 2024

Datoer: 5. mai 2024 – 3. juni 2024
Steder: Ulike konsertsteder i Praha.

I 2024 vil Prague Spring International Music Festival finne sted fra 5. mai 2024 til 3. juni 2024.

Konsertene vil bli holdt i Praha i ulike konserthus. Noen av de mest brukte konsertstedene under festivalen er Rudolfinum, Dox Cafe, Forum Karlin, Nationaltheatret og det fantastiske kommunehuset.

For mer informasjon om programmer og billetter sjekk følgende side.

Vil du bo nær sentrum og konsertstedene i Praha?

Leter du etter et hotell eller en leilighet nær sentrum, gamlebyen og populære steder som brukes under vårfestivalen i Praha, som kommunehuset og Rudolfinum? Nedenfor kan du se et kart over sentrum av Praha som presenterer alle slags overnattingsmuligheter som passer for alle med mye penger å bruke på overnatting, eller hvis du vil bruke mindre på overnatting og mer på konsertbilletter og andre flotte aktiviteter i Praha.

Booking.com

Vi håper kartet ovenfor vil hjelpe deg med å finne et sted å bo ideelt for deg når du reiser for å oppleve vårfestivalen og andre fantastiske arrangementer i Praha.

Andre programmer i Praha

Leter du etter noen flere programmer verdt å sjekke ut i Praha? Ikke glem at vi kan hjelpe deg med privat flyplasstransport fra flyplassen. Når du har kommet trygt til hotellet eller leiligheten din, kan vi til og med hjelpe deg med å bestille en fantastisk ølmiddag, noen herlige elvecruise, eller kanskje en fin guidet tur.

Se deg rundt her på www.praguepraha.com for mer informasjon og inspirasjon!

Stikkord:

Dato

mai 12 2024 - jun 03 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar