Prague Relay

Praha-stafetten

Er du klar til å delta i en løpekonkurranse i Praha sammen med venner eller kolleger? Praha-stafetten gir deg sjansen til å gjøre akkurat det. Det er to konkurransedager hvor du kan delta i de generelle konkurransene (fire personer sammen). Det er også dedikerte konkurranser for folk som jobber i banker, og i medisinsk industri, og det er også en konkurranse dedikert til folk som jobber som diplomater, konsulater og på ambassader. Høres gøy ut, ikke sant?

Praha-stafetten går over to dager i den tsjekkiske hovedstaden på forsommeren. Det er en fantastisk måte å ha det gøy med venner og kolleger på, og det tar relasjoner til et helt nytt nivå mens dere forbereder dere sammen til løpet og deretter kjører løpet sammen. Og enda viktigere, når du setter deg ned og drikker en kald tsjekkisk øl for å feire etter konkurransen, blir det enda bedre!

Praha-stafetten er bare en av mange løpekonkurranser i Praha hvert år. De mest populære arrangementene er Praha Maraton og Praha halvmaraton, men stafetten og det populære kvinneløpet i september er også fantastiske arrangementer for de som ønsker å utforske Praha mens de løper.

Stafetten består av 4 løpere og hver løper må løpe totalt 4,8 km.

Praha-stafetten 2024

Datoer: 25-26 juni

Vil du lese mer om andre arrangementer i Praha? Ta en titt på vår Praha kalender for å finne ut om andre løpende konkurranser, konserter, festivaler, markeder og utstillinger. Du kan også lese om de mest populære aktivitetene og attraksjonene i Praha i vår Praha Guide.

Stikkord:

Dato

jun 25 - 26 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar