prague coffee festival

Praha kaffefestival

Prague Coffee Festival er en årlig begivenhet som feirer kaffekulturen og spesialkaffeindustrien. Det samler kaffeentusiaster, fagfolk og bedrifter fra hele verden for å vise og utforske kaffebønnen og alt som følger med den.

Festivalen lar besøkende smake og lære om ulike typer kaffe, bryggemetoder og kaffebønner fra et bredt spekter av lokale og internasjonale utstillere. Det finnes alle slags programmer tilgjengelig, inkludert smaksprøver, workshops, demonstrasjoner og konkurranser. Under konkurransene viser baristaer sine ferdigheter i lattekunst, bryggeteknikker og kaffetilberedning.

Ikke bare handler kaffefestivalen om kaffekunsten. Det er et stort fokus på det sosiale aspektet ved kaffe, rett og slett å nyte livet sammen mens man drikker en kopp kaffe. Som et resultat er det ofte levende musikkopptredener og kunstutstillinger tilgjengelig i festivalområdet under festivalen.

Praha kaffefestival 2023

Datoer: 21-22 oktober

Vil du lese mer om andre programmer i Praha? Ta en titt på vår Praha kalender for å finne ut hva som skjer i den tsjekkiske hovedstaden.

Stikkord:

Dato

okt 21 - 22 2023
Utløpt!
Kategori

Legg inn en kommentar