Hjem Events - Praha Guide Festivaler Praha iskremfestival 2024
ice cream festival

Praha iskremfestival 2024

Er ikke iskrem en av de beste oppfinnelsene noensinne? Vil du spise og nyte iskrem sammen med titusenvis av andre mennesker? Iskremfestivalen i Praha er en av de største festivalene i sitt slag i Europa.

Den første iskremfestivalen i Praha ble arrangert i 2015. Siden da har det blitt en årlig feiring av iskrem, produsert ikke bare i Tsjekkia, men også fra mange andre land. Festivalområdet er åpent fra 10.00 om morgenen til 20.00 på kvelden under festivaldagene.

Det ville nok vært mye å spise is time etter time, så folkene bak festivalen har også andre programmer som venter på deg på festivalområdet. Det er mange konserter som foregår i området, kombinert med mat og drikke du kan kjøpe fra food trucks, og et ganske bredt utvalg av aktiviteter for barn.

Praha iskremfestival 2023

Datoer: 22-23 juni
Beliggenhet: Výstaviště Holešovice-området, Praha 7.

Det er en inngangsbillett for å besøke området. Her er noen priseksempler.

  • 2-dagersbillett (voksen): 290 CZK
  • 1 dagsbillett (voksen): 160 CZK
  • 1 dagsbillett (barn): 120 CZK

Hvordan komme seg dit?

Metro:  «Nádraží Holešovice» – linje C.
Trikk: Nr. 12, 17 eller 24. Du må gå av på stoppet «Výstaviště Holešovice.»

Er du klar til å besøke Prahas årlige iskremfestival i år? Eller vil du heller lese om andre kule programmer og aktiviteter i Praha? Du finner informasjon om de viktigste severdighetene og attraksjonene i Praha i guiden vår, og du kan også finne ideer til kule programmer og aktiviteter. Vil du heller delta på en konsert eller en annen festival? Finn ut hva som skjer i Praha her.

Stikkord:

Dato

jun 22 - 23 2024

Sted

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategori

Legg inn en kommentar