metronome prague

Metronom Praha 2024

Har du lyst til å komme til Praha for en av byens største festivaler? Metronome Prague er navnet på den gigantiske musikkfestivalen som arrangeres i Praha i juni måned hvert år. Den ønsker kjente artister fra hele verden velkommen.

Festivalen finner sted i det romslige og ikoniske Výstaviště utstillingsområdet. Dette ligger i Prahas Holešovice-distrikt. Under festivalen kan du nyte programmer på flere stadier, og også spise fra matboder, og se forskjellige utstillinger i området.

Metronome Prague Festival handler om musikk, både lokalt og internasjonalt. Dermed kan du lytte til både lokal musikk fra artister du aldri har hørt om, kombinert med musikk fra internasjonale artister du hører på på Spotify hver dag.

Metronome Prague Festival legger også vekt på mat og kulinariske opplevelser. Som et resultat kan du kjøpe mat og drikke fra lokale leverandører og matbiler.

Metronom Praha 2024

Sted: Výstaviště utstillingsområde
Datoer: 20-22 juni

Noen av artistene som opptrer på festivalen i 2024:

ikke publisert ennå…

Vil du lese mer om Praha i stedet? Leter du etter informasjon om de forskjellige attraksjonene og anbefalte programmene som er verdt å prøve mens du er i byen? Vår Praha Guide er fullpakket med informasjon!

Stikkord:

Dato

jun 20 - 22 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategori

Legg inn en kommentar