Kelly Family konsert

Kommer det mange gode minner til deg når du hører om og tenker på Kelly Family? Synes du det høres flott ut å høre på musikken til denne kjente og kjære familien når du kommer til Praha i februar 2015?

Folk sine tanker om The Kelly Family er veldig varierende. Noen omtaler de som en gjeng rare hippier, mens andre synes de er en herlig familie som kommer med flott musikk. Om du hører med til den sistnevnte gruppen kan konserten med The Kelly Family i Praha den 15 februar kanskje være interessant.

Ovenfor kan du se et opptak fra en Kelly Family konsert i Krakow i 2018. Du kan nok forvente mange av de samme sangene og slagerne også under konserten i Praha i 2020, så det er bare å se på videoen for å finne ut om dette er noe for deg.

The Kelly Family har klart flest fans i Tyskland, og det er nettopp derfor nesten alle deres konserter arrangeres i Tyskland. De kommer til Praha den 15 februar, de er i Krakow den 14 februar, og så er de også innom Zurich, Rotterdam, Antwerpen, Basel og Zurich under sine store Over the Bump 25 Years turne. Men, utover dette er det bare Tyskland som bli besøkt.

Kelly Family i Praha i 2020

15 februar, 19.00
O2 Arena

Det er bare å gjøre seg klar hvis du vil høre på Kelly Family i Praha. Kjøp billetter så raskt som mulig, det er alltid smart!

Kelly Family konsert i Praha

Andre ting å gjøre i Praha

Kanskje du ikke synes The Kelly Family er det mest interessante. Da er det derimot mye annet du bør gjøre i Praha. Hvorfor ikke la en privat sjåfør hente dere på flyplassen slik at dere kommer raskt til deres hotell? Utover dette er vår autentiske tsjekkiske ølmiddag utrolig populære, og det er også de mange elvecruisene i Praha med god mat.

Hvis du heller vil lese om Vituskatedralen, den astronomiske klokka og andre severdigheter i Praha, er det bare å titte videre rundt her i vår norske Praha Guide.

Vi ønsker deg en skikkelig fin reise til Praha!

Stikkord: ,

Dato

feb 15 2020
Utløpt!

Tid

19:00 - 18:00
Kategori

Legg inn en kommentar