btc prague

BTC Praha 2024

Er du en Bitcoin-fanatiker? Tror du på teknologien og anser Bitcoin for å være overlegen alle andre kryptovalutaer? Vil du komme til Praha for å lytte til noen av de største lærerne om temaet Bitcoin dele sin visdom mens de møter andre Bitcoin hodlers og fans?

BTC Praha ble første gang arrangert i 2023 og hadde mer enn 6500 mennesker som deltok på konferansen. Den inneholdt flotte høyttalere, som Michael Saylor og mange andre. Målet med konferansen er å være et sted hvor Bitcoin-samfunnet kan komme sammen, få nye venner, og også lære mer om teknologien, nyheter fra bransjen og ha det bra sammen.

BTC Praha er den største Bitcoin-begivenheten i Europa, så hvis du er en fan av den største kryptovalutaen i verden, er dette stedet å være.

BTC Praha 2024

Datoer: 13. juni – 15. juni 2024
Sted: PVA Expo (metrostasjon: Letnany)

Pris: fra € 350
Nettsted: https://btcprague.com/

Hvem kommer til BTC Praha 2024?

Det vil være mange kjente foredragsholdere som kommer til festivalen. Her er noen av høyttalerne du kanskje har hørt om.

Michael Saylor, Francis Pouliot, Parker Lewis, Adam Back, Jack Mallers, Anita Posch, Allen Farrington, Giacomo Zucco og mange andre.

Er det noen andre ting verdt å gjøre mens du er i Praha?

Det er mange fantastiske aktiviteter som venter på deg i Praha i tillegg til BTC Praha. Du kan kanskje ikke betale for dem i Bitcoin, men en båttur på Vltava-elven eller en fantastisk ølmiddag er fantastiske ting du bør gjøre. Hvis du vil lese mer om andre konserter, arrangementer, løpekonkurranser eller utstillinger i Praha, se på vår Praha kalender.

Er det noen billige hoteller i Praha?

Ønsker du å bestille et billig hotell i Praha, eller kanskje du vil bruke noe av fortjenesten din fra en tidlig Bitcoin-investering på et dyrt hotell? Du finner alle slags hoteller og leiligheter nedenfor.

Booking.com

Området du ser på kartet over er av sentrum av Praha. Hvis du vil bo utenfor sentrum, zoom ut for å se enda flere overnattingsmuligheter.

Dato

jun 13 - 15 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar