Hjem Events - Praha Guide Konserter André Rieu Praha 2024

André Rieu Praha 2024

André Rieu er kongen av klassisk musikk og fantastiske konserter. Har du lyst til å oppleve en fantastisk Andre Rieu-konsert mens du er i Praha? Han kom til Praha i 2023, og nå kommer han tilbake for å ha to konserter i 2024 også.

Noen anser André Rieu for å være en populistisk karakter. Det kan være nøyaktig, men han vet hva han gjør og er ekstremt god på det. Han er en mester i sin kunst, og han kan samle fantastiske musikere og lage et fantastisk show. André Rieu skal turnere Europa i 2024, og i løpet av turneen skal han ha to arrangementer i Praha. Det første arrangementet arrangeres 7. juni og det andre arrangementet 8. juni. Har du lyst til å se nederlenderne live på scenen sammen med Johan Strauss Orchestra i O2 Arena i Praha?

Det er mange andre arrangementer i Praha i år, så hvis du ikke vil være på Andre Rieu-konsertene, er det mange andre arrangementer i Praha som er verdt å sjekke ut.

André Rieu Praha 2024

  • Sted: O2 Arena
  • Datoer: 7-8 juni

Har du lyst til å være der på en av André Rieu-konsertene i Praha? Her har du ytterligere nyttig informasjon.

Hvor kan jeg kjøpe billetter til André Rieu-konserten(e)?

Folk var så begeistret for André Rieu-konserten i Praha i 2023 at alle billettene ble utsolgt raskt da 2024-konsertene ble annonsert. Hvis du vil være der på en av André Rieu-konsertene i juni 2024, kan du kjøpe billetter på den populære billettmarkedsplassen Viagogo. Der kan du også kjøpe billetter til de andre André Rieu-konsertene i Europa i 2024 i byer som Oslo, Wien, Lisboa og Maastricht (fødebyen til André Rieu).

Hvordan kan jeg reise til O2 Arena i Praha?

Du kan nå O2 Arena enkelt ved å ta metro (T-banelinje B) til «Českomoravská» stasjon. Derfra er det bare en kort spasertur til arenaen. Alternativt kan du ta trikken til holdeplassen «Multiarena Praha», som også ligger i nærheten av arenaen.

Finnes det noen gode hoteller i nærheten av O2 Arena?

Det er flere leiligheter og hoteller i nærheten av O2 Arena. Bruk kartet nedenfor for å finne et alternativ som er bra for deg.

Du kan zoome ut hvis du vil se etter overnatting i et enda større område av Praha.


Vil du oppleve andre fantastiske programmer mens du er i Praha? Hvorfor prøver du ikke vår fantastiske ølmiddag, som gir deg det sterkeste ølet i Tsjekkia? Les om dette og andre programmer her i vår Praha Guide. Hvis du vil ha grunnleggende informasjon om populære attraksjoner i Praha som Vituskatedralen, Tyn-katedralen, torget i gamlebyen eller Karlsbroen, kan du finne all informasjonen du trenger på siden vår om de mest berømte attraksjonene i Praha.

Stikkord: ,

Dato

jun 07 - 08 2024

Sted

O2 Arena
O2 Arena
Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Kategori

Legg inn en kommentar