Utflukt til Dresden

Hvis dere har litt tid til overs, eller egentlig en dag til overs, og kunne tenke dere en spennende utflukt fra Praha kan turen til Cesky Krumlov eller utlufkten til Dresden være noe å gå løs på. Dresden ligger ikke langt fra den Tsjekkiske grensen, men gir deg muligheten til å besøke Tyskland samtidig som du er i Tsjekkia. Dresden er en by med en spesiell historie. Den ble bombet sønder og sammen under andre verdenskrig, men har nå en gamleby med en utrolig flott arkitektur og bygninger restaurert slik at de ser ut som før de ble bombet.

Under turen til Dresden blir man tatt med inn i gamlebyen, man får litt fritid (cirka 1 time) og så går turen til Zwinger Galleriet. Billetten er inkludert i totalprisen. Dette er et helt fantastisk sted som du kan lese mer om hos Wikipedia.

Utflukten til Dresden starter fra Praha klokka ni på morgenen hver tirsdag og lørdag og har en total varighet på cirka 11 timer. Prisen er 1990 CZK for voksne og 1550 CZK for barn. Det er en engelsktalende guide med på turen som forteller og svarer på eventuelle spørsmål.

For å reservere billetter til en slik tur er det bare å fylle inn skjemaene nedenfor. Vi sender deretter en faktura på 25% av beløpet som betales online (VISA/MasterCard/PayPal), og så fort betalingen er mottatt endeliggjør vi reservasjonen og sender bekreftelse med all nødvendig informasjon. Det resterende beløpet betales ved oppmøte i forkant av turen i Praha. Dette er en gruppetur, så det vil være andre reisende med på turen i tillegg til deg og dit reisefølge.

Reserver utflukt til Dresden
[contact-form-7 id=»1630″ title=»Cesky Norsk»]

Noen bilder fra Dresden:

Dresden Dresden Dresden