Kommunist museum

Dette er ikke et museum for kommunister, men et museum for de som ønsker å bli bedre kjent med kommunismen og dens påvirkning på livet i Tsjekkia og selvfølgelig mer informasjon om hvordan livet under kommunismen faktisk var.

Dette er det eneste museet i Praha som virkelig tar kommunismen på alvor og hengir seg totalt til dette teamet. Her kan du blant annet bli bedre kjent med hvordan dagliglivet var i Praha under kommunismen, hvordan politikken så ut og foregikk, få informasjon om kunst og kultur under kommunismen, samt masse info om sport, økonomi, utdannelse og selvfølgelig de litt mørkere sidene av kommuniststyret som sensur, hemmelig politi og lignende temaer. På kommunistmuseet finnes det også flere kortfilmer som de besøkende kan få med seg.

Kommunistmuseet åpnet i 2001 og ble fort et svært populært museum i Praha. Museet er åpent fra 9.00 på morgenen og helt fram til 20.00 på kvelden. Inngangsbilletten for voksne er 290 CZK, men det er gratis for barn under 10 år og det er også studentrabatt tilgjengelig. Kommunistmuseum

Kommunistmuseum
V celnici 1031/4, Prague 1

Legg inn en kommentar