chili festival in prague

Chili Fest 2024

Chilli Fest startet for flere år siden som en liten samling av chilielskere i Praha. Over tid har det vokst til en stor begivenhet, som tiltrekker seg folk fra hele byen og utover. Festivalen har som mål å feire mangfoldet av krydret mat og bringe folk sammen i en morsom og festlig atmosfære.

Festivalen er for alle! Enten du elsker krydret mat eller bare er nysgjerrig på å prøve, er det noe for alle aldre. Familier, venner og matentusiaster kommer sammen for å nyte dagen. Men hvis du er flink til å spise krydret mat, kan du bli fristet til å bli med på en av spisekonkurransene der du spiser chili mens du sitter i kaldt vann, eller noen av de andre humoristiske og utfordrende hendelsene.

Hvis du kommer til festivalområdet, bør du være forberedt på følgende:

  • Matboder: Det er mange boder som tilbyr et bredt utvalg av krydret mat og sauser fra hele verden.
  • Konkurranser: Det er morsomme konkurranser, som chili spisekonkurranser, hvor deltakerne ser hvem som tåler mest varme.
  • Workshops: Du kan delta på workshops for å lære om dyrking av chili peppers og matlaging krydret retter.
  • Live musikk og underholdning: Det er levende musikk og forestillinger for å holde alle underholdt.

Chili Fest Praha 2024

Dato: 5. oktober, 10:00 – 18:00
Sted: Praha utstillingsområde, Holesovice

Festivalen har inngangsbillett, men barn kan komme inn på området gratis. Hvis du liker chili og krydrede ting, er dette den perfekte festivalen for deg i Praha. Nettsiden til festivalen er tilgjengelig på https://chillifest.cz/, men dessverre oppdateres den ikke ofte.


Hvis du vil lære mer om andre fantastiske festivaler, programmer, markeder, konserter eller happenings i Praha, se på vår Praha kalender.

Stikkord: ,

Dato

okt 05 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Exhibition Ground Holesovice
Exhibition Ground Holesovice
Kategori

Legg inn en kommentar