Mange kommer til Praha for å smake på alt det gode ølet som finnes tilgjengelig her. En populær aktivitet er de såkalte pubrundene der man går fra pub til pub, men vi har noe vi tror er minst like morsomt. Bli med på en ekte Tsjekkisk ølmiddag der du får en treretters middag med tre øl til. I tillegg får man en såkalt champagne øl som starter på det hele. Det hele foregår på en restaurant/bryggeri bare 5-10 minutter til fots fra det gamle bytorget, men fortsatt litt utenfor det indre turistområdet.

De tre rettene er skikkelig tradisjonelle Tsjekkiske retter, alle med et snev av øl i seg, og til disse får du servert en øl med 5,2% alkohol, deretter en med 5,6% alkohol til hovedretten, og til desserten får du den sterkeste ølen som er å oppdrive i hele Praha med et alkoholinnehold på 12,6%. Absolutt noe å få med seg.

Praktisk informasjon om ølmiddagen
– Den er tilgjengelig fra 11.00-23.00 hver dag
– Prisen er 700 CZK per person (ca. 260 NOK)
– De som ikke drikker øl kan få brus/vann i stedet
– Dette er en middag og ikke en omvisning

Menyen på tre retter består av
– Toasts with whipped beer cheese
– Pork neck marinated in black beer with mashed potatoes
– Beer ice-cream

Om betaling
Etter at du har fyllt inn skjemaene nedenfor og sendt dem inn vil vi sende en faktura på 7,5 Euro per person (tilsvarende 200 CZK). Denne kan betales med VISA/MasterCard/bankoverføring. Når betaling er mottatt ordner vi reservasjonen og sender bekreftelse på email med kart og adresse. Hvis noe skulle gjøre at reservasjonen ikke går i orden, vil pengene selvfølgelig bli returnert! Resten av beløpet (500 CZK per person) betales når middagen er ferdig, på stedet!

Vi arrangerer også tur til Pilsen og til Pilsner Urquell bryggeriet. Les mer om den turen her.

Resever Tsjekkisk ølmiddag nå!

  Ditt navn

  Din e-mail

  Telefon/mobil

  Dato

  Tidspunkt

  Antall personer

  Kommentarer

  10 thoughts on “Tsjekkisk ølmiddag”

  1. Det var veldig bra og koste oss. Kan bare legge til at tre rettern består av (på engelsk): Toasts with whipped beer cheese, Pork neck marinated in black beer with mashed potatoes, Beer ice-cream… nam, nam!

   1. Heisann! Navnet på stedet der middagen foregår er U Medvidku som har adresse Na Perštýně 345/7. Det ligger bra sentralt til, så enkelt å ta seg hit 🙂

   1. Heisann,
    hvis du gir beskjed ved booking kan vi sørge for at de med søliaki, eller som ønsker glutenfritt, kan få servert mat og drikke som er tilpasset slike behov (det blir da overraskelsesmeny, det vil si at restauranten bestemmer selv hva de vil servere, men med tanke på drikke kan helt klart komme med ønsker).

  2. Hei,
   Vi er en gruppe på 25 hvor vi har èn vegetarianer og en med glutenallergi. Har dere et alternativ til disse to? Vurdere å booke her dersom dette lar seg ordne.

   1. Heisann, det er ikke noe problem i det hele tatt 🙂 Ofte så lar vi de enten bare bestille til seg selv fra meny på stedet, eller så har vi ferdig arrangert meny til disse også.

  Legg inn en kommentar