River Cruise in Prague

Moldau, Prahas stolthet og flotte elv, er ikke bare fin å se på, men kanskje aller finest er den når man sitter på en båt og nyter utsikten fra den. Den er flott på dagtid, men kanskje alle best på kvelden når bygningen blir opplyst og utsikten er på sitt aller beste. Nedenfor kan du se tilbud på forskjellige turer vi tilbyr på Moldau, og vi er sikre på at du finner en som passer for deg og ditt reisefølge. Vi anbefaler nok kveldstur selv, men det er jo helt opp til dere å velge fritt.

Ved disse turene fyller du inn skjemaene nederst på siden. I etterkant sender vi faktura på på forskuddsbeløpet som må betales. Denne kan betales online med kort, eller via overføring til bankkonto. Når denne er betalt fullfører vi reservasjonen og sender voucher på email. Det resterende beløpet betales ved oppmøte til turen.

Vi kan hjelpe til med de følgende turene på Moldau:
Elvecruise med lunsj
Elvecruise med middag og musikk
Elvecruise med middag, musikk, guide og sightseeing

Elvecruise med lunsj

Oppmøte for turen er 11.30. Man blir fraktet til båten fra oppmøtestedet og nyter så en to timers tur på Moldau. Under vintersesongen er lunsjcruise tilgjengelig med oppmøte 12.45 (vintersesongen varer fram til 1 april). Dette er et cruise der du kan nyte utsikten fra Moldau på datid. Det er ingen guide ombord, så du kan nyte utsikten i fred og ro mens du spiser deilig lunsjbuffet.

Pris: 790 CZK for voksne/studenter – 500 CZK for barn (opp til 10 år)
25% av beløpet som tilsvarer 197,5 CZK/7,5 Euro i forskudd. Vi sender faktura som betales med kort/overføring. Når beløpet er mottatt fullfører vi registrering og sender bekreftelse på email med all nødvendig informasjon. Om reservasjonen ikke går i boks av en eller annen grunn, vil pengene selvfølgelig bli returnert! Resten av beløpet betales i forkant av turen ved oppmøte i Praha.

Elvecruise med middag, musikk, guide og sightseeing

Elvecruise på kvelden
Elvecruise på kvelden

Hvis du ønsker en helkveld i Praha med elvecruise, sightseeing, musikk, mat og moro er dette den beste løsningen. Oppmøte er 18.00 i sentrum av Praha. Kvelden inneholder så en tre timers tur på Moldau med guide ombord, en tretti minutters tur med buss i Praha der du blir kjent med gamlebyen, det jødiske kvartaler og den nyere delen, du får velkomstdrikk og ved programmets ende blir du kjørt tilbake til hotellet ditt. Turen er tilgjengelig hver dag.

Pris: 1250 CZK for voksne/studenter  – 990 CZK for barn (opp til 10 år)
25% av beløpet må betales ved reservasjonen (312 CZK/12 Euro). Vi sender faktura som betales med kort/overføring. Resten av beløpet betales ved oppmøte til turen i Praha.

Elvecruise med middag og musikk

Dette er et enkelt elvecruise i Praha uten guide, sightseeing og uten transport tilbake til hotellet ved programmets slutt. Oppmøte er i sentrum av Praha 18:30 (turen er tilgjengelig hver dag) og herfra blir man transportert til båten. Ombord kan man nyte en kald- og en varm buffet. Total varighet på turen er tre timer og en velkomstdrikk er også inkludert i prisen. Det er mulig å sitte både utendørs og innendørs på turen.

Pris: 980 CZK for voksne/studenter – 590 CZK for barn (opp til 10 år)
375 CZK (14.5 Euro) må betales i forkant av elvecruiset ved reservasjon. Resten av beløpet på 605 CZK betales ved oppmøte til elvecruiset.

Reserver elvecruise i Praha nå!

  Dit navn

  Din e-mail

  Telefon/mobil

  Dato

  Ønsket tur

  Antall barn

  Antall voksne

  Kommentarer

  One thought on “Elvecruise på Moldau”

  1. Jeg var på elvecruise med middag og musikk i desember 2017, og synes turen var hyggelig. Maten var overraskende god, ble litt mye tid i sluse ettersom en båt fikk motorproblemer i slusa, og dermed tok det litt tid før vi kom ut, men ellers synes jeg det var en veldig hyggelig tur.

  Legg inn en kommentar