Hjem Events - Praha Guide Festivaler St. Martins vinfestival
wine festival prague

St. Martins vinfestival

Kommer du til Praha for å få et tidlig innblikk i julemarkedene? Hvis du er i Praha under St. Martins vinfestival, er du sannsynligvis for tidlig ute med julemarkedene. Men vær ikke trist, for du har fortsatt sjansen til å smake deilige tsjekkiske viner og nyte en spektakulær utsikt hvis du kommer til Villa Richter for å nyte St. Martins vinfestival.

Du må betale en liten inngangsbillett (ca. 150 CZK) for å komme inn på festivalområdet hvis du kommer til Villa Richter for denne festivalen. På innsiden kan du drikke vin produsert i Tsjekkia og spise delikatesser fra det tsjekkiske kjøkken. Det er også konserter og andre programmer på festivalområdet, noe som gjør dette til en fantastisk måte å feire livet i november.

Kart over Villa Richter

Over kan du se et kart som presenterer Villa Richter og hvordan du kan komme deg til festivalområdet så enkelt som mulig.

St. Martins vinfestival 2024

Sted: Villa Richter
Dato: 16. november 2024

Du kan lese mer om andre programmer i Praha ved å se på vår side om hva som skjer i Praha. Mange som håper å besøke julemarkedene i Praha er vanligvis skuffet over å høre at julemarkedene åpner fire uker før jul, noe som betyr at det normalt finner sted i slutten av november eller i begynnelsen av desember. Du kan lese mer om julemarkedene i Praha og de eksakte datoene for årets julemarked her.

Dato

nov 16 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Legg inn en kommentar