prosecco fest prague

Prosecco Fest 2024

Det er mange fantastiske festivaler for de som er forelsket i vin og øl i Praha, og Prosecco Fest er en av de hyggeligste. Dette er ikke en festival overfylt med tusenvis av mennesker, men det er en mindre begivenhet i et fantastisk område av Praha, mellom slottet og Petrin-høyden, i den fantastiske Richter-villaen.

Villa Richter er en historisk bygning i Praha, Tsjekkia. Det ligger i skråningen av Petřín Hill, nær Praha slott. Villaen ble bygget tidlig i det 19. århundre i nyklassisistisk stil. I dag er Villa Richter kjent for sine vakre hager og fantastiske utsikt over byen.

En av de årlige festivalene som arrangeres i og ved villaen er Prosecco Fest. Det finner sted i St. Wenceslas Vineyard, en del av Villa Richter, og der kan du smake på et bredt utvalg av musserende viner fra Veneto-regionen i Italia (hvor den berømte Prosecco kommer fra). Foruten å drikke, kan du lytte til levende musikk og nyte en spektakulær utsikt over Praha.

Prosecco Fest 2024

Sted: Villa Richter
Dato: August 31, 2024

Inngangsbillett: ca. 250 CZK (kan betales ved ankomst)

Vil du lese mer om andre arrangementer, festivaler, markeder og konserter i Praha? Se på vår Praha kalender for å finne ut mer.

Vil du heller lære mer om de fantastiske attraksjonene i Praha? Du vil finne informasjon om hva du skal se, hva du skal gjøre, og så mye mer her i vår Praha Guide.

Dato

aug 31 2024

Tid

Hele dagen

Sted

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Legg inn en kommentar