Hjem Events - Praha Guide Festivaler Pinot Grigio, Prosecco & Primitivo Festival
wine festival in prague prosecco pinot grigio

Pinot Grigio, Prosecco & Primitivo Festival

Kom og smak på de tre mest populære italienske vinene på idylliske Villa Richter i Praha. Denne årlige festivalen på det vakre stedet er en en-dagers begivenhet, og det gir deg en fantastisk sjanse til å drikke vin og nyte en spektakulær utsikt.

Det er mange festivaler arrangert i Praha, og Villa Richter er en av de mest populære arenaer for festivaler hvor du kan lære mer og smake viner produsert i Tsjekkia og også importerte produkter som under denne festivalen. Hvis du liker det du smaker her, så et annet flott sted å gå er til Prosecco Fest som arrangeres på samme sted i slutten av august / begynnelsen av september hvert år.

Pinot Grigio, Prosecco & Primitivo-festivalen 2024

Dato: 8. juni 2024
Sted: Villa Richter


Hva er forskjellene mellom Pinot Grigio, Prosecco og Primitivo?

Pinot Grigio er en lett, skarp hvitvin som ofte har smaker av grønt eple, pære og sitrus. Det er forfriskende og perfekt for varmt vær.

Prosecco er en musserende vin fra Italia som er lett og sprudlende, med smaker av grønt eple, honningmelon og pære. Det nytes ofte som en aperitiff eller i cocktailer som mimoser.

Primitivo er en dristig rødvin med rike smaker av mørk frukt, som bjørnebær og plomme, sammen med hint av krydder og sjokolade. Den er kjent for sin fulle kropp og glatte finish.


Vil du lese mer om hva som skjer i Praha? Klikk på lenken for å finne ut mer.

Dato

jun 08 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Legg inn en kommentar