Hjem Events - Praha Guide Festivaler Ølfestival for mini tsjekkiske bryggerier 2024
beer festival prague

Ølfestival for mini tsjekkiske bryggerier 2024

Vi vet alle at Tsjekkia er kjent for sitt fantastiske øl. Men ville det ikke vært fantastisk å smake på noe lokalt brygg som du ikke finner på restauranter eller i dagligvarebutikker? Hvis det høres interessant ut, bør du komme for å feire sommer og øl langs elven Vltava på ølfestivalen for minibryggerier i Tsjekkia.

Det er ganske åpenbart hva du kan gjøre hvis du bestemmer deg for å besøke denne festivalen; Smak øl! Men det er også live konserter og andre programmer, noe som betyr at du enkelt kan tilbringe timer mens du nyter den fantastiske utsikten, lytter til musikk og smaker øl produsert av mikrobryggerier over hele Tsjekkia. Hvis du er en ølentusiast, kan du lære direkte fra andre som lager øl i mindre proporsjoner, noe som gjør det til en veldig interessant begivenhet.

Det er en liten inngangsbillett til verden, men det er absolutt verdt det hvis du er interessert i å lære mer om tsjekkisk ølproduksjon og å smake på alle slags øl produsert i en mindre mengde.

Ølfestival for mini tsjekkiske bryggerier 2024

Sted: Náplavka – Rašínovo-vollen
Datoer: 14. juni og 15. juni 2024

Nettsiden til festivalen ligger på https://www.pivonanaplavce.cz/.

Du kan lese mer om andre ølfestivaler, vinfestivaler, matmarkeder, julemarkeder, konserter, utstillinger og program som arrangeres i Prauge i vår arrangementskalender.

Dato

jun 14 - 15 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar