nomad beer festivals

Nomad Beer Festival

Praha har alle slags festivaler. Noen av dem vil vise deg øl fra de store bryggeriene, mens andre lar deg smake på øl produsert i mikrobryggerier. Men visste du at Praha også har en festival som feirer nomadeølproduksjonen? Men hva handler nomadeøl om?

Et nomadebryggeri er en type bryggeri som ikke har eget bryggeri. I stedet reiser bryggeriene til andre bryggerier for å lage øl. De bruker utstyret og plassen til etablerte bryggerier for å lage sine unike oppskrifter. Dette gjør at de kan fokusere på kreativitet og produksjon uten de høye kostnadene ved å eie et bryggeri. Denne festivalen handler om å støtte slike ølproduksjoner, og det er derfor dette er en frittstående mulighet til å smake på noe av det mest interessante ølet som produseres i Tsjekkia.

Det er gratis å komme inn på festivalområdet, men hvis du vil smake på øl, må du kjøpe det offisielle glasset der ølprodusentene gjerne fyller av brygget sitt (du må selvfølgelig betale for dette også).

Nomad Beer Festival 2024

Datoer: 6. og 7. september 2024
Beliggenhet: Pražská (holešovická) tržnice, Praha 7

Du kan lære mer om festivalen på den offisielle nettsiden som er tilgjengelig på https://www.nomadbeerfestival.cz/.

Festivalen ble første gang arrangert i 2021 og har vært en stor suksess siden den gang. Har du vært der og ønsker å dele dine erfaringer? Eller har du spørsmål eller kommentarer? Du kan alltid dele det du har hjertet i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du vil lese om andre ølfestivaler, vinfestivaler, matfestivaler, eller kanskje en løpekonkurranse i Praha, ta en titt på vår arrangementskalender.

Dato

sep 06 - 07 2024

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar