bubbling wine festival

Bubble Wine Festival

Liker du lyden av Champagne, Cava, Franciacorta, Crémant og Prosecco, kombinert med levende musikk på et vakkert sted i Praha? Hvis svaret er ja, kom til Bubble Wine Festival på Villa Richter arrangeres i mai hvert eneste år.

Dette er en perfekt sjanse for deg å smake og sammenligne de mest populære boblende vinene i verden på samme sted og i små mengder. Hvilken er din favoritt? Går du med den originale Champagnen fra Frankrike, eller drikker du like gjerne et glass (eller en flaske) Prosecco fra Italia?

Bubble Wine-festivalen arrangeres av den praktfulle Villa Richter, en fantastisk villa fra det 19. århundre. Den er åpen hele året, og den har en restaurant hvor du kan spise og nyte mat på høyt nivå. Men minst 5-6 ganger i året arrangerer det forskjellige festivaler, og en av de mest populære festivalene er Bubble Wine Festival i mai.

Det er en inngangsbillett for å komme inn på festivalområdet, men hvis du er forelsket i vin og boblende vin, er dette definitivt et sted verdt å besøke.

Bubble Wine Festival Praha 2024

Sted: Villa Ricther
Dato: 25. mai 2024

Vil du lese mer om noen av de andre festivalene som arrangeres på Villa Richter? Du kan lese mer om den årlige St. Martins vinfestival, Prosecco Fest og andre arrangementer i Praha her.

Dato

mai 25 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Villa Richter
Villa Richter
Staré zámecké schody 6/251, Praha 1
Kategori

Legg inn en kommentar