bohemia jazz fest

Bohemia JazzFest 2024

Bohemia JazzFest er en populær musikkfestival i Tsjekkia, hvorav minst en dag arrangeres i den vakre slottshagen i Praha. Den finner sted hver sommer og feirer jazzmusikk. Festivalen har konserter av topp jazzmusikere fra hele verden, og det faktum at det er et gratis arrangement gjør det bare enda mer interessant.

I tillegg til arrangementet i Praha, kan du også utforske Tsjekkia og oppleve Bohemia JazzFest i Pilsen, Brno og Prachatice. Det nøyaktige programmet for festivalen er tilgjengelig på https://www.bohemiajazzfest.cz/program-en/. Der kan du også finne programmet for programmene andre steder i Tsjekkia. Siden det er gratis, bør du komme tidlig til slottsparken i Praha hvis du vil sitte på et godt sted for konsertene.

Bohemia JazzFest 2024

Sted: Praha slottshage
Dato: 9. juli 2024

Det har vært flere kjente artister som opptrer på Bohemia JazzFest gjennom årene. Noen av de mest kjente artistene er den anerkjente jazzgitaristen John Scofield, saksofonisten Branford Marsalis, gitaristen Mike Stern, fusionbandet Yellowjackets, komposteren og bassisten Dave Holland, gitaristen Bill Frisell og den berømte Avishai Cohen. Du kan finne ut mer om hvem som skal opptre i år ved å bruke lenken over.

For mer informasjon om andre musikkfestivaler, utstillinger og løpende konkurranser i Praha, se på vår arrangementskalender.

Stikkord: ,

Dato

jul 09 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Slottsparken (Prague Castle Gardens)
Slottsparken (Prague Castle Gardens)

Legg inn en kommentar