Praha Vårfestival

Hvert år arrangeres det vårfestival i Praha, og så også i 2020. Vårfestivalen er en av de klart største festivalene i Praha og i Tsjekkia, nesten like stor og populær som de mange ølfestivalen og lignende festivaler som foregår i Praha.

Vårfestivalen i Praha

Dette er festivalen for de som liker kultur og klassisk musikk, og her er det opptredener av orkestre, teatergrupper, operasangere og mange andre talenter. I år er det 70 års jubileum for festivalen, noe som gjør at det i år kommer enda flere godbiter, totalt over 45 klassiske konserter vil bli arrangert.

Totalt vil over 20 forskjellige lokaler bli tatt i bruk under festivalen og den varer fra starten av mai fram til starten av juni. Vanligvis kommer det tilskuere fra over 60 forskjellige nasjoner for å få med seg festivalen, og kanskje det er du som skal representere Norge under festivalen i 2020?

Vårfestivalen i Praha i 2020

Datoene for vårfestivalen i Praha i 2020 er fra 7 mai og fram til 4 juni.

For å finne ut enda mer om denne festivalen kan du besøke hjemmesiden til festivalen som du finner her.

Andre programmer i Praha

Er du på jakt etter andre spennende programmer i Praha? I mer enn ti år har vi hjulpet reisende til Praha med booking av elvecruiseflyplass hentingølmiddag med det sterkeste ølet i Praha, guidede turer og lignende. Det er bare å se deg rundt på www.prahainfo.no for mer informasjon og inspirasjon!

Stikkord: ,

Dato

mai 07 2020 - jun 04 2020
Expired!

Tid

08:00 - 18:00
Kategori

Latest from the Prague blog

Legg inn en kommentar