Burgerfest i Praha 2018

Er du en salig hamburgerentusiast? Da bør du legge turen til Praha i starten på september til det som er Europas største hamburgerfestival!

Har du smakt på en Big Mac eller en Whopper, og tenker at nå vet du alt som er verdt å vite om hamburgere? Da tar du grundig feil, og det vil du forstå hvis du kommer til hamburgerfestivalen i Praha. Det er faktisk ett av målene til arrangørene av festivalen, å vise at hamburgere er mye mer enn dårlige fast food, her er det snakk om kvalitet og herlige smakskombinasjoner.

Kommer du til festivalen kan du ikke bare smake på hamburgere, du kan også drikke tsjekkeisk øl og sterkere drikker. Som om det ikke var nok blir det også daglige konserter, og det største høydepunktet under festivalen er Lord Bishop som opptrede. I tillegg til han kommer Monna Abraxas og flere andre til å opptre.

Come to Burgerfest 2018 in Prague
Burgerfest 2018 –Kilde av bildet

En av hovedarrangørene for burgerfestivalen er den amerikanske ambassaden, representater fra hamburgerens hjemland. I tillegg er også BBQ Pit Boys i USA med å støtter arrangementet.

Gleder du deg til Burgerfest 2018?

Inngangsbilletten til festivalen koster 100 CZK. Da kan du besøke området på begge festivaldagene. Barn under 120 centimeter har gratis inngang.

På lørdagen er festivalen åpen fra 10.00 til 23.00, mens den kun har åpent til 20.00 på søndagen.

Burgerfest 2018 blir arrangert på Exhibition Ground Holesovice i Praha. Du kan komme deg til festivalområdet ved å reise med trikk 12, 17 eller 24. Du kan også reise med metro linje C til stoppet „Nádraží Holešovice“ og derfra må du gå cirka 1 trikkestopp lengde.

Er du klar for noen saftige hamburgere? Det er vi!

Vil du vite mer om andre arrangementer i Praha? Du kan lese mer om hva som skjer i Praha her.

fra til
Hva skjer i Praha? Praha matprat

Legg inn en kommentar